Over HTSA


Het Team

Jaafar Aafouallah

Manager Voetbalzaken

Jaafar heeft een rijk voetbalverleden en heeft o.a. bij FC Eindhoven (BVO) gevoetbald. Jaafar heeft met succes een hobby voetbalschool opgezet. Momenteel is hij KNVB scheidsrechter in 2e en 3e divisie. Daarnaast werkt Jaafar in het onderwijs waar zijn expertise ligt in de omgang met kinderen. Jaafar zal binnen de academie als vertrouwenspersoon en sportief de afdeling recreatieve voetballers managen. De huiswerk begeleiding zal ook onder zijn leiding vallen.

Jim Bogers

Manager Voetbalzaken

Jim heeft veel ervaring met kinderen door een aantal selectie teams naar succes te coachen en te trainen. Jim is ruim 10 jaar scouting leiding geweest. Hij heeft samen met oud International Jerry de Jong o.a. een succesvol zaalvoetbal project voor de gemeente Eindhoven op gezet. Jim is actief geweest als trainer bij SV Tongelre RKSV Nuenen en VV Geldrop en is op dit moment actief bij FC Eindhoven AV als technische commissie en trainer. Naast dat hij trainer is is hij ook actief als amateurscheidsrechter (KNVB).

Wim Bogers

Algemene Zaken / DGA

Wim de oudste van het stel en verantwoordelijk voor algemene zaken. Door zijn technische opleiding en jaren lang ervaring als ondernemer neemt Wim het bedrijfskundige voor zijn rekening. Wim is oprichter van een bedrijf wat zich onder andere bezig houdt met de ontwikkeling van Elektronische systemen. Deze combinatie maakt het technische stuk van het bedrijf HTSA compleet.

Samen met zijn vrouw spraken we af (na veel voetbalscholen ervaren te hebben) een perfecte voetbal academie te gaan we oprichten, na veel trainers de revue te laten passeren hebben we in Jim & Jaafar het perfecte duo gevonden om deze droom waar te maken!

Locatie

Urkhovenseweg 5, 5641KA, Eindhoven
Tel. 040 2311003

info@htsocceracademy.nl

Het pand aan de Urkhovenseweg 5 in Eindhoven beidt vele mogelijkheden en is ook verbonden met Sectie-C. Het pand ligt in het stadsdeel Tongelre goed bereikbaar vanuit Eindhoven, Helmond, Nuenen, Mierlo en Geldrop. Nabij het pand bevindt zich een grote (gratis) parkeer gelegenheid. Het pand is goed geïsoleerd en helpt mee aan een beter milieu door de vele zonnepanelen op het dak. We zijn ook in onderhandeling in een naastgelegen perceel een buitenveld te bouwen

Contact

Voor meer info kunt u contact op nemen per mail of via telefoon.