Samenwerking


Samenwerking met S.V. Tongelre

S.V. Tongelre is een voetbalvereniging opgericht in 1920, die ups en downs heeft gekend. Maar waar voetbalplezier altijd de rode draad is geweest van de vereniging. En dit willen we de komende jaren nog steeds als uitgangspunt behouden.

Maar alleen voetbal is niet meer van deze tijd. Tongelre wil zich dan ook breder gaan inzetten om meer sporten te kunnen aanbieden, maar ook een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die van bewegen houden.

Missie en Visie

“Van voetbalclub naar brede maatschappelijke vereniging”

S.V. Tongelre richt zich steeds meer naar buiten, wil zichtbaarder zijn voor de omgeving. We willen er niet alleen zijn voor de leden, maar ook voor buurtbewoners en de wijk. Onze accommodatie en vrijwilligers willen we graag inzetten om maatschappelijke doelen te bewerkstelligen. Het sportpark moet een bruisende ontmoetingsplaats worden voor mensen in de wijk Tongelre die willen voetballen, bewegen, meedoen aan activiteiten of gewoon samen willen zijn.

wil je meer informatie kijk dan op: www.svtongelre.nl

Nikol’s Art

Nikol is een product/grafisch ontwerper. Bij HTS Academy verzorgt ze de grafische ontwerpen zoals flyers, banners en logo’s.

Wil jij nou ook een super vet design neem contact op met Nikol’s art via Instagram: https://instagram.com/nikols_art?igshid=YmMyMTA2M2Y=